Keep your arms around me and softly say: Can we dance upon the tables again?

Flow-söndagen började på Toris uteservering. Bästa sättet att inleda sista dagen. Saga och jag uppdaterade Linn över lördagens händelser och skrattade halvt hysteriska åt det mesta.

Sedan gick vi hem till Luka och Linn för att förfesta. 

Förfesten spårade ut lite men sådant gillar vi så det enda sorgliga var att vi missade en del spelningar pga att vi aldrig tycktes komma iväg.

Det här var en så fantastiskt roliga dansuppvisning som gjorde parodi på flow och de människorna som besöker festivalen. Skrattade massor.

Sedan hoppar vi lite i tiden till senare då det har blivit kväll och jag förvandlats till en studsboll som hoppade upp och ner genom hela Disclosures spelning. Väldigt bra och roligt. Efteråt sprang vi genom festivalområdet för att hinna se slutet av Bat for lashes som var väldigt vackert.

Sedan var det dags att äta. Favorit i repris med fafa's fallafells.

När vi ätit klart hängde vi mest och hälsade på en massa vänner. Skulle slutligen se på Kraftverks 3D show och Grimes men hamnade på finskt schlager-disco.

Fast sen skärpte vi oss och såg ändå slutet av Grimes. Efteråt var allting lite hemskt för festivalen var slut. Vallfärdade genom området och tyckte att tre dagar gick allt för fort. Ida och LInn stannade för att posera. Snygga vänner.

Sen satt vi utanför på trottoarkanten en stund innan jag insåg att jag skulle jobba följande dag och verkligen måste ta igen all sömn jag struntat i de senaste dagarna.

Flow var verkligen så jäkla bäst. I väntan på nästa år.

19.08.2013 kl. 17:01

A kind of love that will break my heart, that adds a dryness to the dry august grass, that adds the sunshine to the magnifying glass and makes me fight for something that can't last.

Andra flow-dagen började jag och Saga med brunch hos mig. Varvade kaffet, äggen och croissanterna med vattenmelon dränkt i sprit. Det sistnämnda smakade pyton om någon undrar, rekommenderas ej. 

Vid fyra tiden var det dags för snabbvisit in på området för att se Karri Koira. Det fanns knappt något syre i tältet men vi dansade ändå för hur skulle vi annars ha betett oss?

Sedan köpte vi lite saker med oss och satte oss i gräset utanför för att dricka cider och äta fallafells. Hade så roligt att jag helt glömde bort att gå och se Austra. Fast sedan kom vi på vad klockan var och jag och Rosa rusade för att se Jens Lekman. 

Yrade runt på spelningar, träffade kompisar och tappade bort dem igen, hängde i hängmattorna, köpte en cider eller två eller flera, dansade lite. Ja ni vet hur det är.

Sedan plötsligt var programmet för lördagen slut och vi fortsatte alla vidare på respektive efterfester. 

Fan vilken bra dag. Ville bara säga det. 

16.08.2013 kl. 19:21

It's always up and down and all the way around, another one last chance for you to run fast.

På fredagen kom Saga, Melina och Luka hem till mig för att förfesta lite innan Flow. Hetsdrack vin och lyssnade på alla bästa låtarna innan vi ramlade ner längs Backasgatan till Södervik.

Inne på området. Obligatorisk pose.

Sen stötte vi ihop med kompisar, vänner och syskon lite varstans, drack öl och stod i publiken till Rubik, Minä ja Ville Ahonen, Kendrick Lamar, Cat power och Alicia Keys medan eftermiddagen övergick till kväll som övergick till natt.

Saga och jag tappade ständig bort alla andra men lyckades hålla reda på varandra. Det gick ju inte att nå folk via telefoner så det vara bara att leva med situationen. Fast fan det var ju flow, så sånt gjorde inte så mycket, allt var så svinroligt ändå.

14.08.2013 kl. 12:25

 

Gillar böcker, förfester och svåra frågor.

 

kaneli.johansson@gmail.com