The way we used to dance, the way you clapped your hands and I remember the smell of guns, war lived in me but love finally won.

Sista dagen av flow, dvs. söndagen, inleddes med brunch den med. Hemma hos mig den här gången.

Så brutalt roligt med dessa förfester.

Vi gjorde en liten avstickare till festivalområdet för att se Iisa och sedan satte vi oss utanför området för att hänga med lite kompisar. Tills det var dags för Blood Orange och sedan Janelle Monae!! Hon var suverän ju.

Mellanmål!

Och mera spelningar!

En till matpaus!

Stötte såklart ihop med en massa kompisar igen. Sofie till exempel.

Sedan var det dags för Mac DeMarco. Och lite crowd surfing givetvis. Efter det såg vi slutet av Outkast och lyckades hitta våra kompisar.

För att slutligen se Die Antwoord. Aldrig varit på en lika intensiv spelning. Mängden svett och endorfin var obeskrivlig.

Sedan var flow över för den här gången och nu är det onsdag och idag sa en kompis att det äntligen börjar kännas som om hon återhämtat sig.

Publicerad 13.08.2014 kl. 17:26

Wander around in the city I know, old blossom and a newborn Flow, sings in my head, what a lovely tune, you know that I crave to meet you soon.

Så blev det lördag och andra flow-dagen.

Inledde med brunch på Pasifico. Passade perfekt i för våra aningen bakfulla uppenbarelser.

Satt vid det öppna fönstret, drack kaffe och skumpa och laddade inför resten av dagen.

Sen gick vi hem till mig för att förfesta. Drack bland annat den här drömmiga mojito-historien.

Och Piña colada direkt ur en ananas!

Väl inne på området såg vi lite av Smg:s spelning och stötte ihop med en massa kompisar. Nette till exempel.

Sen var det dags för MØ! Hon är en av dem jag lyssnat mest på det här året och självklart var mina förväntningar skyhöga.

Men shit alltså hon överträffade dem. Det här var nog min bästa spelning på hela festivalen. Punkt.

Efteråt gick vi och köpte mat och satte oss i gräset för att äta. *Måste bara posera lite först*

Hängde kvar i gräset hur länge som helst och trivdes exceptionellt väl med livet.

Vi såg lite av Little Dragons och sedan The National. Sjukt vad mycket bra en hinner se på ett par timmar på festivaler.

Efteråt vandrade vi genom hamnområdena och hamnade på en rätt knäpp utomhusfest vid vattnet. Och sen var Flow-lördagen slut.

Publicerad 12.08.2014 kl. 19:30

Baby in our wildest moments, we could be the greatest, we could be the greatest.

 

Första flow-dagen började med förfest hemma hos mig. Här har ni vårt finaste lilla festivalgäng <3

Förfesten drog ut på tiden såklart men till slut kom vi iväg. Missade dock en massa spelningar på grund av utdraget skumppasörplande och dans längs Backasgatan. Typiskt oss och lite frustrerande men jaja vi hade ju kul så whatever.

Till slut kom vi in på området ändå och stötte direkt ihop med en massa kompisar. Vi tog öl-paus tillsammans med dem.

Sedan var det dags för Jessie Ware. Hallåå hur gullig var inte hon??

Jannica var såklart megasnygg.

Linn och jag var på rätt så bra humör.

Ändå bra att någon uppfunnit tropiska nätter, bästa kompisar och festivaler. På natten ramlade vi runt på olika dansgolv och spelningar på området, drack öl och tappade bort varandra titt som tätt men hittade alltid varandra igen. Sen hittade vi ännu mera öl, dansade lite till och sedan var det nog bäst att vi gick hem.

Strålande första dag! Idag har jag slått huvudet hårt i verkligheten, varit lite bakis och jobbat ett par timmar. Men imorgon är jag ledig så då ska ni få se fortsättningen på den här eminentaste helgen.

Publicerad 11.08.2014 kl. 22:10

F L O W

Blir förskräckt över hur fort den här sommaren förflutit, men ändå orimligt pepp för följande tre dagar stavas F L O W.

Det innebär tre dagar av dagsfester dans fantastiska artister eftermiddagsfyllor och fruktansvärda mängder adrenalin och endorfin, allt i en salig röra.

Dock innebär det inte bloggande, men antagligen desto mer uppdatering på instagram, där hittar ni mig under namnet @kaneliida.

Eller ses vi i vimlet??

Publicerad 08.08.2014 kl. 10:50

Keep your arms around me and softly say: Can we dance upon the tables again?

Flow-söndagen började på Toris uteservering. Bästa sättet att inleda sista dagen. Saga och jag uppdaterade Linn över lördagens händelser och skrattade halvt hysteriska åt det mesta.

Sedan gick vi hem till Luka och Linn för att förfesta. 

Förfesten spårade ut lite men sådant gillar vi så det enda sorgliga var att vi missade en del spelningar pga att vi aldrig tycktes komma iväg.

Det här var en så fantastiskt roliga dansuppvisning som gjorde parodi på flow och de människorna som besöker festivalen. Skrattade massor.

Sedan hoppar vi lite i tiden till senare då det har blivit kväll och jag förvandlats till en studsboll som hoppade upp och ner genom hela Disclosures spelning. Väldigt bra och roligt. Efteråt sprang vi genom festivalområdet för att hinna se slutet av Bat for lashes som var väldigt vackert.

Sedan var det dags att äta. Favorit i repris med fafa's fallafells.

När vi ätit klart hängde vi mest och hälsade på en massa vänner. Skulle slutligen se på Kraftverks 3D show och Grimes men hamnade på finskt schlager-disco.

Fast sen skärpte vi oss och såg ändå slutet av Grimes. Efteråt var allting lite hemskt för festivalen var slut. Vallfärdade genom området och tyckte att tre dagar gick allt för fort. Ida och LInn stannade för att posera. Snygga vänner.

Sen satt vi utanför på trottoarkanten en stund innan jag insåg att jag skulle jobba följande dag och verkligen måste ta igen all sömn jag struntat i de senaste dagarna.

Flow var verkligen så jäkla bäst. I väntan på nästa år.

Publicerad 19.08.2013 kl. 17:01

A kind of love that will break my heart, that adds a dryness to the dry august grass, that adds the sunshine to the magnifying glass and makes me fight for something that can't last.

Andra flow-dagen började jag och Saga med brunch hos mig. Varvade kaffet, äggen och croissanterna med vattenmelon dränkt i sprit. Det sistnämnda smakade pyton om någon undrar, rekommenderas ej. 

Vid fyra tiden var det dags för snabbvisit in på området för att se Karri Koira. Det fanns knappt något syre i tältet men vi dansade ändå för hur skulle vi annars ha betett oss?

Sedan köpte vi lite saker med oss och satte oss i gräset utanför för att dricka cider och äta fallafells. Hade så roligt att jag helt glömde bort att gå och se Austra. Fast sedan kom vi på vad klockan var och jag och Rosa rusade för att se Jens Lekman. 

Yrade runt på spelningar, träffade kompisar och tappade bort dem igen, hängde i hängmattorna, köpte en cider eller två eller flera, dansade lite. Ja ni vet hur det är.

Sedan plötsligt var programmet för lördagen slut och vi fortsatte alla vidare på respektive efterfester. 

Fan vilken bra dag. Ville bara säga det. 

Publicerad 16.08.2013 kl. 19:21

It's always up and down and all the way around, another one last chance for you to run fast.

På fredagen kom Saga, Melina och Luka hem till mig för att förfesta lite innan Flow. Hetsdrack vin och lyssnade på alla bästa låtarna innan vi ramlade ner längs Backasgatan till Södervik.

Inne på området. Obligatorisk pose.

Sen stötte vi ihop med kompisar, vänner och syskon lite varstans, drack öl och stod i publiken till Rubik, Minä ja Ville Ahonen, Kendrick Lamar, Cat power och Alicia Keys medan eftermiddagen övergick till kväll som övergick till natt.

Saga och jag tappade ständig bort alla andra men lyckades hålla reda på varandra. Det gick ju inte att nå folk via telefoner så det vara bara att leva med situationen. Fast fan det var ju flow, så sånt gjorde inte så mycket, allt var så svinroligt ändå.

Publicerad 14.08.2013 kl. 12:25