Fredagsdejt, cheerleader-outfit och årets första jordgubbar.

30.03.2015 kl. 16:23

I fredags efter att ha avslutat tenta-plugget träffade jag den här snygga på Incognito. Hon har flyttat ner hit och det är hur roligt som helst. Vi tog ca hundra påtår och satt kvar tills det stängde. Sen gick jag hem och åt godis och kollade på Disney-film och det var den fredagen.

På lördagen åt jag perfekt frukost i sängen. Ca inget slår kombon limpa+ost+perfekt kokt ägg+havssalt. Förutom kanske den här smoothien då (kokosmjölk+fryst banan+frysta hallon+honung toppat med kokosflingor=heaven).

Gick ut en sväng för några ärenden. Såhär ser det ut överallt längs vägarna just nu. Snart snart blir allt brungråa grönt <3

Men mest städade jag hela dagen. Att storstäda med bra musik på hög volym är rätt kul faktiskt! Sen var det dags att välja kläder för kvällen. Fick blir detta cheerleader set, (inte skorna dock de får vänta på lite varmare nätter) fick hundra miljoner komplimanger för outfiten :)

Sen åkte jag hem till den här och låg i hennes säng och åt godis + drack vin tills alla andra kom. Då flyttade vi ner samma aktiviteter till köket. Fy fan vilken heartbreak att tänka att vi aldrig kommer sitta där och förfesta igen för i helgen flyttar Jannica härifrån </3

Hur som så gick vi vidare på hemmafest och senare svartklubb. Jag kom hem sju på morgonen dyblöt av regnet och lite verklighetsskadad av för mycket dansgolv.

På söndagen gjorde jag inte så mycket. Låg mest i sängen och läste. Är inne i en så oinspirerande läsperiod, tycker allt jag läser är tråkigt :(

Och sen drack jag kaffe och åt jordgubbar också. Slut på helg.

Idag har jag lämnat in en tenta jag inte alls var nöjd med (ångest) men tröstade mig själv med att gå och vecko-handla och bara plocka åt mig sånt jag verkligen älskar (inga tråkiga vardagssaker som typ knäckebröd eller krossade tomater, utan mer sånt som aubergine och getost och lyxmüsli). Nu ska jag plantera basilikaplantor. hejdå!

kaneli j
Kommentarer (5)
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Kände att jag ÄLSKAR din helg jättemycket!! (kul att jag råkade skriva älskar DIG jättemycket först, haha. Lite obehagligt tjej va)
ISA30.03.15 kl. 20:11
Haha :)
31.03.15 11:11
Adorno ändrade sig sen, han började gilla jazz efter ett tag.
stormen30.03.15 kl. 21:54
Hehe bilden är alltså från en roman jag läser nu, men av en händelse så diskuterade vi Adorno på min förra kurs och då skrev jag till och med om honom vi min tenta, roligt sammanträffande :)
31.03.15 11:14
Alltså, du skriver hur ofta som helst att ni går på svartklubb och prick varje gång lämnar jag att fundera, VAD ÄR SVARTKLUBB? Det låter så kul ju!
Jessi31.03.15 kl. 12:40
Jaha, alltså svartklubbar är illegala nattklubbar. De är som vanliga nattklubbar, men lite sjabbigare och lite roligare. Plus att ölen är hundra gånger billigare och de stänger typ aldrig.
31.03.15 18:49
Å, for en super helg! Det er så herlig at det begynner å bli grønt og vårlig ute. Jeg spiste også jordbær på søndag - perfekt helgekos!
Synne31.03.15 kl. 12:55
Ja verkligen :)
31.03.15 18:49
Vilken SJUKT bra cheerleaderklädsel! Herregud.
Rebecca04.04.15 kl. 21:43

 

Gillar böcker, förfester och svåra frågor.

 

kaneli.johansson@gmail.com