En optimal fredag.

17.04.2015 kl. 17:57

För en vecka sedan var det också fredag och Saga var här. Jag hade textseminarium på förmiddagen och det var kanske inte det roligaste men resten av dagen var perfektion. Ni ska få se:

Vi tog tåget till Malmö gick till det finska konsulatet för att rösta i Finlands riksdagsval. Efteråt var vi på bra humör (att rösta känns liksom alltid så bra och fint), så vi gick och köpte drömpicknick (älskar hur synkroniserade jag och Saga är i mataffärer, vi vill liksom ha precis samma saker och tycker den andras idér är toppen för det mesta).

Såhär såg jag ut: blommig från topp till tå (ordagrant hehe) och min finaste kappa. Måste förövrigt posera framför den här pratbubblan eftersom kör ba kör var vårt bästa inside-motto i höstas hehe.

Sen gick vi till Folkets park, dukade upp picknick (jordgubbar, brie, körsbärstomater, surdegsbröd, hummus, hallonsoda, naturgodis och kaffe= bästa)

Körsbärsblom <333

Det var så varmt att en kunde sitta utan jacka. Den känslan hörni.

På kvällen efter lite second hand mötte vi Elsa utanför Hemköp och handlade ingredienser till middag. Sen gick vi hennes enorma megafina pastellfärgade lägenhet som badade i kvällsljus.

Sen hällde vi upp prosecco och satte igång med middagen. Vi gjorde gnocchi from scratch (det var lätt men ganska arbetsdrygt, vi höll på i timmar, kan ge recept nästa gång jag gör det!), drack vin och hade brutalt roligt. Avslutade kvällen med ett besök på Moriskan där de spelade en massa Håkan-hits. Ett exemplariskt exempel på optimal fredag i april.

kaneli j
Kommentarer (2)
Skriv siffran 10 med bokstäver:
ÅH! snart får det tusan vara picknick premiär här med! så mycket goda saker ni fick in med
ISA18.04.15 kl. 00:01
Utmanar dig med lite vårfrågor! Glad lördag :)

http://jenna.ratata.fi/blogg/article-63517-386732-nio-variga-fragor?_=1429369724089
Jenna18.04.15 kl. 18:09
Kul! Ska svara nån dag nästa vecka :)
19.04.15 18:17

 

Gillar böcker, förfester och svåra frågor.

 

kaneli.johansson@gmail.com