Fredagsburgare och syrener kvällspromenader.

30.05.2015 kl. 16:12

Igår var det en fredagskväll i maj. Eftersom jag varit sjuk i veckan och dessutom är ganska stressad över min uppsats hade jag ursprungligen tänkt stanna hemma. Fast sen kan jag på att fredagskvällar i maj ju är bland det finaste som finns och såna får vi bara fyra stycken av per år så då måste vi ta vara på varenda en kom jag på. Så då ringde jag Elsa och en och en halv timme senare mötte jag henne vid hennes port.

Det var lite av en syrenexplosion i hela staden. Blir frickin yr av doften så fin.

Hur som: Elsa och jag hade stryt upp middagsdejt. Vi var båda extremt sugna på burgare så vi gick till Vegan Bar som bara serverar veganska burgare. Sjukt lyxigt att som vegetarian kunna välja vad som helst från menyn!

Maten var verkligen supergod, tips tips och ni rör er i Malmö. Ligger precis invid Möllan och har nice uteservering dessutom. Vi satt kvar i ett par timmar och blev knappt färdiga med en enda diskussion för vi side-trackade så mycket. Fast i och för sig gör det inte så mycket för det är ju bästa sortens diskussioner.

Sen måste Elsa gå hem och packa klart för sitt morgonflyg. Jag missade bussen hem med en minut, så då bestämde jag mig för att gå vidare så långt jag hann innan följande buss kom. Malmö var drop-dead-vackert i kvällsljuset och jag blev sådär jobbigt sentimental som jag lätt blir just nu.

Det doftade syrener och avgaser och fredagskväll. Den kombon <3

Hela vägen till Värnhem hann jag gå. Sedan kom bussen som tur för annars hade jag säkert ringt något gråtigt samtal till Jannica om hur fint allt var hehe.

Det var den fredagskvällen. Prick vad jag behövde.

kaneli j
Kommentarer (2)
Åh vilken underbart fin, spontan fredagskväll!
ISA31.05.15 kl. 00:30
Ja verkligen!
01.06.15 17:52
Hur fint??
Beata31.05.15 kl. 10:53
I know hehe!!
01.06.15 17:52

 

Gillar böcker, förfester och svåra frågor.

 

kaneli.johansson@gmail.com