Djungelbrunch

13.01.2016 kl. 12:57

I söndags var det dags för en av dom roligaste och bästa vinter-söndags-aktiviteterna: nämligen brunch i Vinterträdgården.

Jag och Hanna paxade ett bord och gick runt och andades djungel-luft medan vi väntade på att dom andra skulle dyka upp.

Sen var det dags för mat: Chiapudding, croissanter, raw-juice, frukter, hummus, vispgröt, bröd, Oatly-yoghurt. Lyxigt med bara gott och bara veganskt.


Det var jag och Hanna och Linn och Marie och Adele och Inari. Vi irrade in oss på vegan-diskussioner och aktivism och då och då hypade vi hela konceptet djungelbrunch.

Sen plötsligt var klockan ganska mycket och det var dags att åka hem. Fast vi bestämde att vi kommer tillbaka snart igen.

kaneli j
Kommentarer (1)
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Kan du berätta för en nyfiken hur det här fungerar egentligen? Bokar ni bord eller dyker ni bara upp och tittar om något är ledigt? Säger de till om man har egen mat med eller hur fungerar det? Tycker det ser så drömmigt ut och skulle själv gärna göra det här nångång! :)
Linda18.01.16 kl. 18:27
Vinterträdgården har sitt café stängt under vintertid och då kan vem som helst komma dit med egen mat. Det finns kanske sju eller åtta bord och först på plats gäller. Lite som att ha picknick i en park, fast inomhus :)
19.01.16 10:41

 

Gillar böcker, förfester och svåra frågor.

 

kaneli.johansson@gmail.com