Insnöade

20.01.2016 kl. 10:06

Hej hur mår ni riktigt?

Jag börjar så småningom tröttna lite på kroniskt förfrusna tår och alla dessa omvägar jag åtar mig i försök att undvika kylan. Fast annars mår jag fint.

Mina kurser körde igång igen igår och att vara tillbaka i föreläsningssalarna känns fint. Jag satt mest på biblioteket i höstas och skrev själv, vilket jag i och för sig älskade, men det blev lite ensamt ibland. Jag fick för mycket tid att tänka efter.

Ganska länge hade jag en tydlig plan för vad jag skulle göra till näst. Liksom bli student, börja plugga på universitetet, flytta utomlands en tid, få min kandidatexamen. Målet var alltid att förflytta sig farmåt.

För första gången på länge, kanske någonsin, känner jag nu att det är dags att backa lite. Att det också kan vara tillåtet att återvända till format som visat sig fungera förr, att få stanna upp vid dem och vara nöjd ett tag. Medan nya planer låter sig ta form, i lugn och ro.

kaneli j
Kommentarer (2)
mm så vackra bilder
Ebba20.01.16 kl. 13:51
Hej! Först o främst vill jag säga att jag älskar den lilla värld du bygger upp här. Både dina ord och bilder är magiska. Sedan har jag en liten fråga, nämligen det att kunde du tänka dig göra ett inlägg om hur det är att studera litteratur? Främst kanske allmänt, men även hur Helsingfors Uni specifikt fungerar som studieplats. Trivs du? Vad hatar/älskar du? Hur ser dina framtidsplaner ut? Läser du något biämne? Hur resonerade du då du valde studieinriktning? Funderar själv på att söka in nästa år, så skulle vara evigt tacksam för svar! Puss
R20.01.16 kl. 21:10
Först och främst tack <3 Och det kan jag absolut göra, under veckoslutet eller nästa vecka, håll utkik :)
21.01.16 14:50

 

Gillar böcker, förfester och svåra frågor.

 

kaneli.johansson@gmail.com