Lördagbrunch

21.04.2016 kl. 10:24

På lördagen i Lund hade jag och Sonja bestämnt brucnhdejt klockan elva. Vi gick och handlade och sen hem till hennes drömmiga kollektiv där vi dukade upp alltihopa. Sen åt vi från ungefär halv ett till halv fem (!!) och pratade non-stop om högt och lågt: om våra teenage days i Helsingfors, om våra respektive tider i Lund, om vänner och om förhållanden och varför vi flyr dem så lätt. Är ba rakt igenom glad över vår vänskap <3

Från Lund till något helt annat: Medan min blogg går på sparlåga och jag löser tusen-bitarspusslet som är min vardag kan ni kolla ratatas instagram. Det är ju olika folk som postar där varje vecka och den här veckan är det jag som håller i den. Igår blev det ingen bild men om ni är snälla blir det kanske två idag.

 

kaneli j
Kommentarer (2)
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Alltså kakelugnen, dör. Bästa färgen!
fia linnéa emelie25.04.16 kl. 22:06
I know! Om jag bodde där skulle den vara med på ca hälften av bilderna här på bloggen :D
26.04.16 15:57
å herregud fy fasen är så hungrig nu.
Rebecca06.05.16 kl. 18:05

 

Gillar böcker, förfester och svåra frågor.

 

kaneli.johansson@gmail.com