Rosévin, falafels och tusen ballonger.

23.04.2016 kl. 16:44

Obligatorisk grej when in Lund var ju att äta falafels. Så det fick det bli till middag i lördags för en vecka sedan. Katinka, Nina och jag satte oss vid Domkyrkan och avnjöt dem.

Såg ut såhär förövrigt. Hade glömt bort min rosa trench och så i vintras skickade min fd hyresvärd en bild o frågade om det var min kappa. Jag ba: ja! just det, hade ju en sån, kommer efter den i april! Den är lite knäpp men I love it.

Matchade med vinet dessutom, som det sig bör.

När vi ätit klart gick vi tillbaka in, drack mera vin och hade weird men lovely diskussioner <3 Sen kring ett bestämde vi att fan vi måste ju hinna dansa lite. Tog med oss sjukt många ballonger (alla borde alltid ha tusen ballonger laying around i vardagsrummet, om en frågar mig) och hoppade på tåget mot Malmö.

Sen gick vi till KB och jag konstaterade att det fanns en bra orsak till att jag aldrig gått dit innan trots att jag gick ut i Malmö ca en gång i veckan under tio månader. Men vi hade ju varandra och våra ballonger så det var fine <3 Sen köpte vi pommes med extar mycket vitlökssås och sen var det slut på lördagen.

Fast nu börjar ju en ny, kul grej ändå att det kommer en ny varje vecka.

kaneli j
Kommentarer (1)
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Fina bilder! Var faktiskt själv i Hfors på vecksoslutet på Kongress :)
Daniela25.04.16 kl. 21:05

 

Gillar böcker, förfester och svåra frågor.

 

kaneli.johansson@gmail.com