Söndagspicknick på Skanslandet

08.09.2016 kl. 10:57

I söndags packade jag, Hanna och Linn med en picknickkorg (alltså inte bara bildligt talat utan en actual korg, bästa att äga en sån!) med bara bra utflyktsmat och gick ner till Salutorget för att hoppa på en färja. Vi skulle nämligen till Skanlandet! För den som missat är det en ö som tillhört försvarsmakten ca forever men som i maj öppnades för allmänheten. De har carzy mångsidig natur, gamla fästningar och en otrolig utsikt över Helsingfors = perfekt utflyktsmål för soliga septembersöndagar.

Det var väl ca någonstans i gräset där som jag äntligen andades ut och insåg att jag har tid igen. Att jag har tid att planera in grejer utan att få skavsår i magen av stress, men framförallt att jag har tid att inte göra någonting annat än det jag har lust med för stunden. Det har jag i och för sig haft i nästan en månad nu, men det tog väl sin tid för kroppen att hinna med.

Det kan hända att jag skriver mer om det här någon annan gång, men just nu tänker jag inte göra annat än äta äpplen, skriva lite på en rapport och sedan gå ut till solen och läsa på min bok. Ha en fin torsdag <3

kaneli j
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

 

Gillar böcker, förfester och svåra frågor.

 

kaneli.johansson@gmail.com