Inte som en slägga utan som en svagt upplutande backe, kommer det att hända, det ska hända dig med.

Publicerad 11.02.2017 kl. 13:11

Har varit så himla synkad med livet den här veckan. Insåg det typ igår när jag pratade i telefon med Linn och hon frågade hur jag haft det. Vet inte ifall det bara är tur eller aktivt arbete från min sida, men saker har liksom fallit på plats och jag har känt mig i balans och tillfreds.

Hade ovanligt många föreläsningar både på måndagen och tisdagen, och slutresultatet vara att jag en bakväg kanske snubblat in på något som kanske kan vara början till min gradu. Fingers crossed. Sen fick jag dessutom avnjuta rödvinsmiddag båda kvällarna. Med kompisar som är roliga och fräcka och analytiska. Så stolt över att vara deras vän <3

På onsdagen var jag "ledig". Fick gjort en grej på förmiddagen som stressat mig i typ två veckor. Belönade mig själv med en spontan "mitt-i-dagen-fika" med Rosa. Efteråt gick jag genom ett soligt Berghäll och kisade mot folk som tog selfies med sina solglasögon som fått komma fram dagen till ära. Det är dom små sakerna i livet etc.

På torsdagen jobbade jag hemifrån. Närmare bestämt från sängen. För ovanlighetens skull råkade vi alla fyra vara hemma mitt på dagen. Ni fattar inte hur mysigt det är när alla håller på med sitt, solkatterna flyttar sig från rum till rum, Säkert går på repeat i köket och vi då och då kikar in i varandras rum för att fråga vem vill ha mera kaffe och hur var det med den här grejen nu igen. Älskar att bo med mina vänner <3

Plus att kolla vilken lunch jag fixade ur "ingenting" som jag hade i kylen. Rödkål, kale, riven morot, en halv mango, en avocado, nötter och en sås på tahini och citronsaft. Lätt det godaste jag ätit på hela veckan.

Har dessutom hunnit öla i Vallgård, hänga med Vilja och Sonja som normalt inte är i Helsingfors och dessutom hittat en yoga på unisport som jag älskar och kommit på ett nytt system som gör att jag börjat läsa mer och scrolla mindre. Små saker hörni.

Tack hej nu har jag hypat klart.

kaneli j
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
! Hur, hänger den där Jansson-affischen (tavlan) hos dig?? Går den att få tag på i sånt där behändigt hanterligt storlek vad heter det - jag kan inte ens skriva i ordentlig grammatik för jag blev så till mig av att jag såg den på en vägg!!! Är den från någon utställning eller så?
stormen12.02.17 kl. 18:26
Det är egentligen en några år gammal inbjudan till en vernissage (extra fin inbjudan ju) som min kompis Hanna sparat och som jag hängt upp på min dörr. Den ser lite större ut på bilden än den är i verkligheten tror jag? Hur som helst, har ingen aning om var en kunde få tag på liknande? kanske via nätet? eller i HAMs museishop? de har i alla fall fina vykort på Tove har jag för mig, så varför inte större bilder på hennes verk :)
13.02.17 11:02
Så fint du/ni har det hemma! Härligt med solen som börja hitta in igen. Och jag älskar också Tove-affischen!
Ida / Kreativiteten17.02.17 kl. 11:30
tack! det mesta blir ju fint av lite sol den här tiden på året :)
23.02.17 16:45