En söndag i mars med vegansk omelett, glasspremiär och kvällssol på ett tak.

Publicerad 02.04.2017 kl. 13:28

För precis en vecak sedan ahde jag en så himla fin och typisk vårsöndag. Dokumenterade allt åt er :)

Vaknade morgonen efter glitterdiscot och gick ner till köket där Mia serverade kaffe åt mig och skrattade eftersom jag hade glitter på halsen, i öronen och lite varstans i ansiktet. Då berättade jag att jag gillar när en haft mycket glitter i ansiktet på en fest och hånglat upp någon och märkt ut den genom att den fått glitter överallt i ansiktet. Sen visade jag mitt bästa trick på hur en får bort glittret (att tvätta ansiktet funkar dåligt nämligen) som jag lärde mig på den tiden då jag var cirkusartist och ofta överröster med dramatiskt make up inför uppvisningar. Lol. Sen vaknade Hanna och vi gick ut för att få i oss lite brunch.

Hit gick vi! En ny restaurang på Kanalgatan på Skatudden.

De serverar bara rätter med ägg. Dock har de veganska alternativ på allt, för det är ju 2017 ändå. hehe.

Där satte vi oss i varje fall och beställde in olika omeletter. En kul grej med Egg är att kaffe och te ingår i priset, aka är gratis. Mias laxomelett var lite smaklös sa hon, men vi andra var nöjda. Testade den veganska varianten och den var rätt rolig tyckte jag.

När vi var klara hade det blivit megasoligt ute så vi bestämde oss för att gå ner till Södra hamnen och köpa glass. När vi kom dit hade solen i och för sig gått i moln, men det var gott med glass ändå :)

Sen gick vi upp mot Eira och pekade på fina pastellfärgade hus där. Visade Mia var vi firade Valborg när jag var 17, var jag fejdade en kille jag bjudit på en fest när jag var 18 och var jag bodde när jag var 19.

Här i närheten var det :)

På kvällen träffade jag Oskar och Luka och åkte upp på ett tak för att catcha kvällssolen. Och hänga annars också då såklart.

Hade detta som utsikt. Gick hemmåt längs Buldevarden kring halv åtta och då var det fortfarande hur ljust som helst. Fatta att det är vår nu <3

kaneli j
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver?

Kaneli / Helsingfors / 23

Studerar litteratur, funderar på feminism och gillar förfester.

Fotograferar ganska ofta och skriver ibland.

kaneli.johansson@gmail.com