En helg på landet, med dimma, dockskåpsmöblemang och små små vårtecken.

07.04.2017 kl. 10:28

För exakt en vecka sedan (skriver typ ganska ofta just dom orden, det är säkert den takten och rotationen som den här bloggen har, här händer allt en vecka senare än det hände i verkligheten :D) ringde jag min mamma och frågade ifall hon skulle åka till landet över helgen, och ifall jag isf kunde hänga med.

"Visst, vill du åka ren ikväll?"

"Ja!" 

Känner att jag under vinterhalvåret bara åker ut dit när jag vill komma ifrån mitt liv lite, ta paus från fester och event och takten här i stan, liskom bara andas lugnet som kommer från att åka någon annanstans. Väl där vill jag bara laga mat länge, läsa mycket, sova ut och promenera längs mina standard stigar i maklig takt. Just den här helgen var vädret gansa kasst, bara regn och helt sinnessjukt tjock dimma. Men jorden doftade mjuk lera och jag hittade några ensamma små scillor i trädgården, så det tyder ju ändå på att vintern verkligen är förbi.

Googlade grönsaker jag vill odla i sommar, läste Bildhuggarens dotter (kolla hur fin den nya upplagan är! Förlaget var snällt och skickade några ex åt oss eftersom det är vår följande bokklubbsbok <3) och hängde med min mamma. Nästa gång jag åker ut dit tänker jag mig att det är vår påriktigt.

 

kaneli j
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Alltså, åh. Vill krypa in och bosätta mig i dina bilder. Så himla stämningsfulla!
jennifer07.04.17 kl. 13:29
taaack <3
09.04.17 11:50
Älskar dina bilder!
Jag läser som bäst Bulevarden och andra texter men tänkte faktiskt till nästa läsa Bildhuggarens dotter :)
Daniela07.04.17 kl. 18:16
åh vill också läsa Bulevarden!!
09.04.17 11:51

 

Gillar böcker, förfester och svåra frågor.

 

kaneli.johansson@gmail.com