ultra bra

Publicerad 14.07.2017 kl. 13:40

Hej hej, har tillbringat hela förmiddagen (eller lol, vem försöker jag lura, vaknade 10:30 och åt frukost och läste gamla kriminalrapporter från gårdagens tidning i en timme <-- äkta juli-beteende, men sen då) med att läsa in mig på materiell feminism och nu tar jag liten bloggpaus för att hjärnan ska orka vidare sen.

I söndags var det ju ruisrock och dags för sommarens mest efterlängtade spelning för min del: ultra bra. Tog inte med mig kameran men fotade som den bloggskadadde individ jag är ändå en del med telefonen.

Mimosarusiga efter festivalbrunch åkte vi tillslut taxi (hehe) till Runsala och vallfärdade med resten av festivalbesökarna längs stranden mot området. Trängdes runt i jakt efter skumpa och bra platser i publiken, andades in skadliga mängder festivaldamm och skrek oss hes till gamla favoritsånger (det var svettigt och trångt och gassande sol men hade ändå gåshud halva tiden pga så fint <3). Åt falafel medan såsen rann ner längs fingrarna och vände oss hela tiden om för att kolla att ingen tappades bort. Typiskt bra festivalbeteende med andra ord.

Vi brukar säga att den helgen det är ruisrock är det bobmbsäkert fint väder och än så länge har det stämt alla fyra gånger jag varit där. Visste inte vad strumbyxor eller extra tröja var för något, ens vid midnatt när vi gick tillbaka in mot stan, med ömma fötter men annars ganska lätta sinnen.

 

kaneli j
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver?

Kaneli / Helsingfors / 23

Studerar litteratur, funderar på feminism och gillar förfester.

Fotograferar ganska ofta och skriver ibland.

kaneli.johansson@gmail.com