När Linn fyllde 24

24.07.2017 kl. 18:58

I fredags var det Linns födelsedag och hon och Saga befann sig här på mitt lande. Vi dukade upp födelsedagsbrunch på verandan med sånt som är somrigt och nice, som det sig bör.

På eftermiddagen började fler människor dyka upp. Luka t ex. En öl på verandan mellan varven i köket där olika små rätter och sallader och grejer fixades är väl okej?

När allt annat var klart satt nere vid elden som skulle bli grillen och drack vin och dansade lite och väntade på sista lasset gäster.

Sen blev det middag ute vid långbordet. Sommarmiddagar ute med grillmat och kompisar och snapsvisor är ändå livet.

Kolla ba hur söta.

Det blev mörkt tillslut och vi fortsatte festen nere på åkern där vi hade en stor brasa. 

Måste ta gruppbild såklart. Sen dansade vi och badade bastu simmade i det svarta vattnet.

Efteråt gick vi upp till huset och åt pavlova och dansade till Sommaren i city och andra oförglömliga hits så att stolarna välte omkull.

Varför har vi inte haft sommarfester på varandras landeställen alltid varje sommar från tidernas begynnelse förstår jag inte, men tänker att den här sommaren får bli stratskottet för det.

kaneli j
Kommentarer (1)
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Hej! Du har varit min nr 1 källa för boktips i mer än ett år nu, så bra boksmak verkligen! Hade blivit jätteglad om du kunde tipsa om fler böcker - gärna sådana som gör en smart och allmänbildad :) Tack!!
Nastia26.07.17 kl. 22:45
åh tack!! har ett boktips coming up snart faktiskt, bara jag får skrivet det klart! har ju mest läst akademiska teoriböcker i sommar och av dem blir en förhoppningsvis smart men kanske inte så bra boktips här på bloggen ändå, hehe. Men ska försöka skärpa mig och tipsa om fler romaner, samtidigt som jag försöker att bara tipsa om böcker jag verkligen gillade, inte de jag tyckte var helt okej eller lite mediokra :)
27.07.17 10:55

 

Gillar böcker, förfester och svåra frågor.

 

kaneli.johansson@gmail.com