bilder och tankar från första vecken i augusti

Publicerad 10.08.2017 kl. 14:08

I lördags hade vi reunion-middag hemma hos oss eftersom Linn officiellt flyttat tillbaka och vi alla återvänt från sommaräventyr. Linn hade lagat så amazing mat. Ska tipsa om aubergine-grejerna snart tror jag. Sen drack vi vin och tog igen. Har säkert skrivit det förr men att bo med mina vänner höjer min livskvalitet avsevärt. Varje dag blir bättre/roligare/lättare av att de på ett så självklart sätt existerar där i min vardag <3

 

De första fyra dagarna tillbaka i Helsingfors årkade jag inte träffa någon alls utom mina roomates. heh. Men sen under helgen hade jag bokat in brucnhdejt med både Sonja och Vilma, en vardera morgon. Så fint att hinna ta igen ordentligt och på tumanhand efter sommaren.

 

Och sen i måndags åkte jag tillbaka till landet. Bara för ett par dagar men ändå. Kände mig lite ambivalent inför det. O ena sidan är många saker enklare där, jag får perspektiv och har ett inneboende lugn. Men o andra sidan är det lätt att jag i längden undviker och prokrastrinerar grejer eftersom de där i skogen eller på verandan känns så avlägsna. Någon som känner igen sig?

kaneli j
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver?

Kaneli / Helsingfors / 23

Studerar litteratur, funderar på feminism och gillar förfester.

Fotograferar ganska ofta och skriver ibland.

kaneli.johansson@gmail.com