livspussel och tre lapplandsbilder

19.09.2017 kl. 20:36

Hej hörni här kommer tre bilder från lappland och lite vaga livsuppdateringar.

Tror den här veckan är den första då jag stannat i Helsingfors en hel vecka sen typ juni. Det känns fint. Har haft en vanlig helg här, ni vet som börjar på fredagen och slutar på måndagen, med vin och söndagpromenader och sånt. Pusslar med texter och tidtabeller och nånstans mellan tusen inbokade grejer i kalendern börjar vardagen urskiljas och jag gillar den.

Sen jag flyttade tillbaka hit 2015 har jag hela tiden tänkt att jag ska åka snart igen, att jag stannat kvar främst varit eftersom att åka inte varit ett alternativ. Nu när det är det inser jag att jag inte vill vara nån annanstans just nu. Att landa in den känslan är skönt.

Läser ni förresten ens längre? känns som att ni slutat kommentera anyway, och att jag kastar ut tankar i ett tomt cyberspace? hmm, kanske det skulle vara tryggt förresten, så skulle jag aldrig behöva fundera över vad jag kan och inte kan skriva offentligt?

kaneli j
Kommentarer (1)
läser!!! älskade dina bilder från lappland. bodde i nordnorge i en samisk by på gränsen till finland en vår och sommar för fyra år sen och ska nog åka tillbaka o jobba där nu i sommar. älskar det landskapet men vill utforska det mer då förra gången jag var där så jobbade jag mest exakt hela tiden!!! Har även varit i Helsingfors under samma period och älskade den staden och funderar på att åka tillbaka någon vecka nu i höst!1!
ada20.09.17 kl. 00:03
fin att höra, både att du läser men också vilka tankar det föder hos dig <3
22.09.17 13:02

 

Gillar böcker, förfester och svåra frågor.

 

kaneli.johansson@gmail.com