ignorerar måndagen där utanför

30.10.2017 kl. 16:22

Hej och hälsningar från vårt kök. Här kommer en realtidsuppdatering för en gångs skull.

Har bott på bokmässan sen i torsdags och skulle egentligen skriva ett inlägg med intryck därifrån men tydligen räcker inte min energi så långt. Men läs Hannas inlägg därifrån. Hon sätter ord på många av mina tankar.

Idag har vi introducerat begreppet världens bästa måndag i våra liv. Bäst och bäst men mysigast i alla fall. Har ätit en sen frukost, druckit tusen koppar kaffe och kollat på Vår tid är nu med Hanna (tips! så bra serie). Sen kom Saga hit med färska kardemummabullar och glögg och nu är vi sju personer här som debriefar helgen, blir eftermiddagstipsy och ignorerar måndagen där utanför. Kanske är det tröttheten efter en intensiv helg eller avståndet till vardagen men det är som att något hårt lossnat i mig och nu är jag bara mjuk inombords. Det kanske går över redan imorgon, men då får jag bara minnas att det kändes såhär just nu.

ska dricka mera glögg nu, bye

kaneli j
Kommentarer (1)
Kaneli! Ni är ju bäst på att vardagslyxa. Blir avis, vill också.
Jorunn Lavonius31.10.17 kl. 00:17
hihii, det här vardagslyxet var ju inplanerat sedan länge, annars är vi nog rätt bra på att också stressa och ha oss :/ fast mera vardagslyx åt folket, håller med!
03.11.17 15:49

 

Gillar böcker, förfester och svåra frågor.

 

kaneli.johansson@gmail.com