F l o w 2 0 1 8

22.08.2018 kl. 09:13

Det var ju Flow för några veckor sedan. Gick dit så som jag gjort alla år sen 2011. Får se om jag ska gå nästa år? Känner att konceptet börjar vara lite förutsägbart,  jag blandar ihop åren och spelningarna och förfesterna och det blir liksom en oklar massa i mitt huvud som inte känns lika spännande som det brukade. 

Men med det sagt är Flow ju roligt ändå. Satt ihop en liten mix av bilder från alla tre dagar, extra mycket från lördagen då vi hade förfest hos oss och jag tog med kameran. Det är mest mina kompisar på bilderna och ganska lite annat faktiskt, helt i okronologisk ordning: 

Gillar väl fan ändå den här festivalen. Hoppas jag kommer gå dit ännu flera år framöver. 

kaneli j
Kommentarer (3)
Skriv siffran 10 med bokstäver:
"Känner att konceptet börjar vara lite förutsägbart" Ja, band och artister som spelar på olika scener? Förutsägbart ja förstås. Är inte spelningarna och att höra favoriterna live en av de stora orsakerna att gå på festival?
Kira22.08.18 kl. 13:41
Haha, ja sure, men mera typ upplägget och all hype på sociala medier och hur verkligen alla går dit och att fokuset typ ligger på festerna (som alltid går i samma mönster) som jag känner att börjar kännas uttjatat.
22.08.18 16:22
Tror det beror mer på vem du umgås med ;) Har själv inte alls upplevt det som så. Hänger på Flow med olika grupper av människor, typ beroende på vilka spelningar jag vill gå på, ibland går jag ensam någonstans för att äta eller lyssna på musik. Känns inte alls som samma festival varje år.
Kira22.08.18 kl. 18:29
Hej hello, du får ju verkligen fortsätta gå på Flow i lugn och ro och ha hur roligt som helst utan att behöva försvara dig. Kommer ju antagligen själv fortsätta gå pga ändå sjukt roligt varje gång. Men efter att 8 år i rad gå på samma grej är det väl rimligt att frågar sig om det kanske finns andra grejer att göra?
23.08.18 10:26
Jag har inte försvarat mig? Konstaterade bara att jag själv varierar mitt umgänge och det jag sysslar med på Flow, och därför upplever jag varje år olika. Rekommenderar att variera på dina fester och kompisgäng om du tycker det är tråkigt :)
K23.08.18 kl. 15:30

 

Gillar böcker, förfester och svåra frågor.

 

kaneli.johansson@gmail.com